Vægtede afstemninger!

Nu er der kommet en tilføjelse til afstemningsmodulet

Dette imens mange af jer er i fuld gang med at planlægge jeres kommende generalforsamlinger virtuelt.
Du kan i indstillinger sætte hvor stor en vægt af det samlede antal, hver enkelte stemmedeltager skal have.

Sådan sætter du en vægtet afstemning op:

1. Gå til indstillinger for deltagerene, på tandhjulet og scroll helt ned i bunden. Her aktiveres vægtede afstemninger. Og hvis ønsket, kan summen valideres automatisk, som i eksemplet her. Bestem antal aktier i alt og GEM.

2. Når vægtede afstemninger er aktiveret, kommer der et nyt menupunkt under deltagerlisten “Vægtet afstemning indstillinger”. Her i eksemplet kan du se der mangler 250 aktier for at det går op med de 1.000 i alt vi valgte i indstillinger.

3. Klik på blyanten ud for deltageren og bestem beholdningen. Bare rolig, dette kan også gøres direkte i deltagerlisten som importeres.

Sådan vises resultatet af en vægtet afstemning:

1. Vælg “Vis fuld skærm vægtet” på den afstemning du er igang med.

2. I eksemplet her har de 3 deltagere stemt på 3 forskellige kandidater med henholdvis 250, 250 og 500 aktier hver. Det giver samlet 1.000 vægtede stemmer af 3 deltagere.

Læs mere om opsætning af afstemninger og evalueringer her:

Opret

Matrix

Minimum og maksimum

Notifikations pop up