Du behøver ikke at aflyse din konference!

Har du lige aflyst din konference, generalforsamling, kick-off møde eller et vigtigt forretningskritisk møde? Så kan vi måske hjælpe dig.

Med vores event app platform kan du nemt få struktur på dine webinar, tele- og videokonferencer, overhold formalia, træf beslutninger i realtid og stadig bevare den levende interaktion, som var det et fysisk møde.

Vores platform kan håndtere følgende:

– Publicere program, materialer og dokumenter
– Afvikle spørgsmål fra deltagere
– Moderator kan styre køen og rækkefølgen på spørgsmål
– Deltagerne kan stemme på hinandens spørgsmål
– Afvikle live afstemninger, herunder styring af stemmeret
– Dele dokumenter og kommentarer
– Chat, samt deling af nyheder og beskeder

Vi har allerede flere kunder, der har besluttet at anvende vores app platform til deres virtuelle arrangementer store som små. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Book online møde her

Team Eventbuizz – Phone: +45 6023 6666 – Email: sales@eventbuizz.com