Du kan nu logge på event appen med NemID

Så er der tilføjet endnu en mulighed for deltagere på appen, nemlig at logge ind med sit NemID.

Som arrangør, har I flere log ind muligheder at vælge imellem. Disse bestemmer I fra Deltagernes indstillnger, hvorfra I har følgende valgmuligheder:

1. Log på med NemID – OBS: Det kræver at deltagerne er tilmedlt med cpr-nummer!
  2. Log på med autentificerings kode – Deltageren får tilsendt kode på email eller SMS når de har indtastet deres email adresse
  3. Log på med LinkedIn – dette kun muligt hvis deltageren er tilmeldt med samme email som på sin LinkedIn profil
  4. Log på med Facebook – dette kun muligt hvis deltageren er tilmeldt med samme email som på sin Facebook profil
  5. Log på som gæst – Det er mulgit at logge ind med en hvilken som helst email adresse og tilgå appen
  6. Log på med kodeord – Kodeordet bestemmes af arrangøren og formidles til deltageren. Ved første log ind, bliver deltageren bedt om at bestemme et nyt personligt kodeord som gælder fremadrettet
  7. Skjul kodeord – Det er også muligt slet ikke at have et kodeord på. Deltageren logger da ind udelukkende med den email de er tilmeldt i

Hvis I som arrangør ønsker muligheden for, at jeres deltagere logger sig på med NemID, skal I kontakte os på sales@eventbuizz.com