VIGTIGT: Udrulning af ny tilmeldingsplatform – husk at få booket uddannelse nu

Vi kan med stor glæde informere om, at vi nu er klar til at on-boarde alle vores kunder på den helt nye tilmeldingsplatform. Den nye platform har et super lækkert design og mange nye funktioner.

Det er derfor vigtigt, at I allerede nu og over sommeren får sendt flest mulige brugere på uddannelse. Denne information vil også blive sendt ud til jeres respektive aftaleansvarlige i jeres organisation, men i må gerne videresende denne information til alle jeres brugere og aftaleansvarlige. På den måde er vi sikker på at alle har fået denne information.

UDVALGTE COOL FEATURES:

• Nutidigt og moderne design
  • Nyt layout og design af eventspecifikke hjemmesider
    • Der kan vælges imellem flere layouts og skabeloner
  • Nyt layout og design af event specifikke tilmeldingsformularer
    • Mulighed for differentieret tilmeldingsformular pr. deltagertype
    • Mulighed for indlejring af tilmeldingsformular på jeres egen hjemmeside (embed)
    • Og meget mere..

EKSEMPEL PÅ HJEMMESIDE OG TILMELDINGSFORMULAR: KLIK HER

KRAV FOR DELTAGELSE:

• Du har en brugerlicens
  • Du har tidligere gennemført en uddannelse

VARIGHED:

1. Undervisning fra kl. 9.00 – 12.00 el.
  2. Undervisning fra kl. 13.00 – 16.00

STED:

1. Online undervisning (vi anbefaler fysisk fremmøde for størst udbytte)
  2. Fysisk undervisning: Kobbelvænget 74, 2700 Brønshøj
  3. Onsite hos kunden (tillægspris for transportudgifter og medgået transporttid)

PRIS:

1. Uddannelse for 1 bruger: kr. 6.800 ex. moms
  2. Uddannelse for 2 brugere: kr. 12.240 ex. moms
  3. Uddannelse for 3 brugere: kr. 17.340 ex. moms
  4. Uddannelse for 4 brugere: kr. 21.760 ex. moms
  5. Uddannelse for 5+ brugere: kontakt os

Betaling: 8 dage Netto ved booking af uddannelse. Priserne kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

VIGTIGT:

EventBuizz stopper med at supportere og fejlrette den gamle tilmeldingsplatform fra den 15. august 2023.  Derfor er det vigtigt, at I hurtigst muligt får booket uddannelse til jeres brugere. Det vil ikke være muligt, at kunne oprette nye events på den gamle tilmeldingsplatform fra 15. august 2023. Der ydes kun support til brugere der har været på uddannelse i den nye tilmeldingsplatform.

Send din booking til din kontaktperson hos EventBuizz med forslag til hvilke datoer der vil passer jer.  Alternativt kan du skrive til vores salgsafdeling på sales@eventbuizz.com eller ringe ind på telefon +45 6023 6666.

Bedst hilsner

Team EventBuizz